24.11.2014



Päivää!

Vihdoinkin päivä jolloin oon saanu jotain aikaan. Ja parani ihan äsken vielä lisää kun huomasin että Beyoncé Platinum Edition on Spotifyssa! Muuta tänään sattunutta on myöskin se, että olin menossa ilmoittautumaan uusintatenttipäivälle yhteen kokeeseen, jotta olisin sen saanut suoritettua aiemmin kuin oikeana koepäivänä (jolla ei enää kyllä ole väliä kun en ole ensi viikkoon mennessä saamassa kaikkia arvosanoja ja täten virallisesti valmistumassa ennen joulua). Klikkasin sitten ilmoittautumiseen, joka ilmoitti että "pääsy rajattu". Naureskelin vielä ennen tätä että hohoho, sattuipas viimeinen ilmoittautumispäivä olemaan tänään (en ole aiemmin käyttänyt uusintatenttiä). No, sepä oli jäänyt huomaamatta että ilmoittautuminen sulkeutuu kello 12. Ja tämän kun huomasin oli kello 12:06!!!!! No, ei mitään vakavaa kun voin sen oikeana koepäivänä tehdä kuitenkin. 

Tänään kun eestyin ulos kävelylle ja kauppaan, tuli kaksi pientä tyttöä vastaan ja kauempaa näin kuinka kaivoivat jotain repusta, ilmeisesti laulun sanoja, koska ohittaessa ne laulo niin sulosesti jotakin laulua että :) Toisinaan metrossa ja julkisissa alkaa aivot savuta kun ihmiset on niin raivostuttavia, mutta saattaa ulkomaailmassa silti joskus törmätä johonkin päivänpiristyksiinkin. 

Eilen lakkasin kynnet tällaisiksi turkooseiksi joissa on päällä valkoista läpikuultavaa lakkaa, joka taittaa valossa violettiin. Ihan jännät tuli! Ei niin kovin inspiroivia kynsikuvia tule meikäläisen karhunkäpälällä...


Tehokasta viikkoa!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012