02.12.2012

 Moikka!

Ajatus oli perjantaiaamuna postailla, mutta tulikin sitten hoppu ja se jäi. Julkaisenpa tän nyt pois alta ettei ihan turhaan jää tänne roikkumaan. Katellaan milloin tulee seuraavaa, on toiseksi viimeinen viikko koulua ja kokeita ja palautuksia sun muita esityksiä ja vaihtoonkin liittyviä hommia on. Koululta tuli perjantaina hakujutut sähköpostiin, joten sekin homma sitten etenee :D.

Jei postausta päädyin kirjoittelemaan! Pistetään nyt viikonlopun kunniaksi ranttaliksi ja näpytellään jotakin ruutuun. Olen lähdössä viikonlopuksi Savon sydämeen, Kuopioon! Ihkaensimmäistä kertaa olen siellä käymässä, koskaan ennen ei ole ennen sinne ollut mitään asiaa. Nyt kuitenkin pari kaveria siellä huhkii opiskelujansa joten ensinnäkin pääsee monen kuukauden jälkeen näkemään heitä ja toisekseen turisteilemaan ihan uudessa kaupungissa. Puijon torniin on tottakai päästävä, mikä on todella luonnollista näin korkeanpaikankammoiselle... No, olenhan uskaltautunut elämäni aikana niin vaijerihissiin kuin vuorenrinnettä alas laskettavaan "summer sledge"- laitteeseenkin että enköhän pysty siitä tornistakin nauttimaan :D. Tosin yksi kauheimpia korkean paikan kokemuksia oli huojuva puinen näkötorni jossain Kangasalla, hrr. Kelataanpa vaikka näin nykyisyydestä taaksepäin. Nimittäin tänään aloitin päiväni erittäin mainiosti nukkumalla pommiin ja siinä samallahan sitten meni ruotsin suullinen koekin ohi... Ensi maanantaina sitten kokeillaan uudelleen. Heräsin 9.50 ja viisi yli kymmenen olin koulussa tunnilla. Ihan hyvä aika tuli kellotettua. Oli pakko mennä sinne tunnille, muuten olisi tullut niin luuseriolo :D. No, siellä nyt ei mitään järkevää sitten ollutkaan, joten pääsin hyvin suunnitellulle tuliaisenhakureissulle keskustaan. Joululahjoja en paljon ostele, tänä vuonna porukoille, sedälle ja tädille ja vaihdossa olevalle kaverille täytyy tottakai jouluisia suomilahjoituksia lähettää sekä toiselle kaverille synttäri/joululahja. Siinäpä ne. Viikonloppuna ajattelin tukea savolaisia kauppiaita ja ostaa jotain lahjoja sieltä. Ainiin! Tein tässä joku päivä omaksi ilokseni ja blogi mielessä oman toivelistani.

Olisin hyvin kiitollinen!


























Omia toiveitani olisivat siis matkalaukku ja passikotelo mukavaa matkustamista varten ja passikotelo myöskin siksi, että se on ainut henkilöllisyystodistukseni, jota joudun raahaamaan ja vänksläämään siinä missä muut tunkevat ajokortin lompakkoon. Suksia en omista, koska tein vajassamme viime talvena suksi-inventaarion, jossa heitin räsät sukset roskiin ja olisi mukavaa päästä hiihtelemään järven jäälle + usein laitan iskän tekemään moottorikelkalla oman ladun pelloille. Mie oon mualta beibe, u know? Musiikkia musiikkia, niiin monia levyjä hankintalistalla, ne vaan ovat semmoista luksusta, ettei paljon viitsi niihin pistää. Tällä hetkellä omistan yhden lemuavan iltatuoksun ja kolme testeriä Beyoncén Heat Rush- tuoksusta, joten kolmen viikon päässä häämöttävä laivareissu olisi oikein mukava paikka uuden tuoksuveden hankintaan! Tuo Aqua di Gioia on ainakin hyvää. Ja saksan sanakirja wuhuu.

Valoisia joulukuun alkupäiviä!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków