Palaamisiin


John Legend - All of Me (Tiësto's Birthday Treatment Mix)

Hei vaan!

Bäk in bisnis! Tulipa pitkästä aikaa ihan blogipostauksenkirjoitteluolo, joten olihan sitä kotiuduttua heti sännättävä päivittämään. Hetki sitten poistelin bloggerista melkein kaikki lukemani blogit, jotenkin en jaksanut enää perinteisiä blogeja yhtään kun olen somehengailun keskittänyt pääasiassa tumblriin. No, kuitenkin tulee kurkkailtua välillä niitä blogeja joita on jo jopa viisi vuotta seurannut, vaikka blogi ei enää niin kiinnostaisikaan, tai ehkä jossain tapauksissa se liittyy siihen, että saa hupia kun kaikki jonkun bloggaajan kirjoitukset saa ärsyyntymään, hah. Kesän aikana kypsyin blogien lisäksi myös työpaikkaani ja ehkä sekin nyt vaikuttaa kun opiskelijaelämä (jota viedään viimeisiä hassua kuukautta) alkaa ja on aikaa ja ensisijaisesti energiaa kirjoittamiseen, niin koulun kuin tällaisen harrastelun kantilta.

Luulen, että syksyn mittaan kirjoittelen niin tulevaisuuden suunnitelmista, koulukiireistä, voivottelen opparin äärellä, koitan kerätä liikuntamotivaatiota ynnä muuta. Voi olla, että vuoden vaihteen jälkeen tie vie taas ulkomaille niin tulee sitten tänne kirjoitettua mitä tässä epätietoisuuden hetkenä ennen ja jälkeen valmistumisen tapahtuu.

Aurinko paistaa ja vettä sattaa.
Meikäläisen jänisnaama.
Alkaa olla jo vilposta.

Tänään ohjelmassa on vielä odotella uutta kämppistä, jonka lupasin hakea metrolta. Eilen tuli myös uusi kämppis. Kämpässä asuu tällä hetkellä neljä eri kansalaisuuutta, mikä on aina ihan hauskaa. Paljon kaikkee uutta tässä kohtaa vuotta ja taidankin laittaa tänään pari sähköpostia menemään pariin eri järjestöön. Oon ajatellu niihin liittymistä ties kuinka pitkään mutta noh, kuten yleensä hommat tuppaa jäämään asteelle "oishan se kiva". Strategia tämän syksyn valottomuus-loska-masennukseen on miulla selkeesti "hanki niin paljon tekemistä että ei oo aikaa ajatella synkkiä" :DD

Noni, baibai!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012