29.12.2013



Hej vaan

Joulu tuli ja meni hyvin rennoissa meiningeissä Keski-Suomessa. Univelka on hyvin tehokkaasti kuitattu, samoin telkkarin randomkatselukiintiö. Sisällä on tullu kökötettyy tosin vähän liikaa kun ilma on ollu niin mälsä. Jos on vähän kylmempää niin meinaa kaatua jäisellä tiestöllä ja jos on lämpimämpää tulee luultavammin vettä. Aika ankeeta kanssa kun valoilmiö nimeltä aurinko on selkeestiki lähtenyt myös jonneki lomailemaan. Totta kai se palaa sitte ku ite palaa arkihommiin. Enisvei, tapsan tansseja piti toki käydä Joensuussa tanssimassa ja porukkaa kyllä riitti juhlimaan, ja varsinkin sitten perjantai-iltapäivänä näytti ihmiset lähteneen tarmolla aleihin kun kohti juna-asemaa painoin. Oli kyllä taas - yllätys yllätys - hauskaa ja pitkästä aikaa näki taas frendejä.

Jouluna 2009.



Joululahjoja en ostanu oikeen kenellekään, porukoille en tänä vuonna keksiny mitään järkevää epäturhaa tavaraa niin lahjoitin heidän puolestaan lastensairaalahankkeelle. Lahjoittaesssa sai sivuilta hienon paperin tulostettua niin ei tarvinnu mitään nettipankissa tulostettua tilisiirron kuittia antaa :D ja sitten annoin pari koristeeks tarkoitettua korttia ja pienen suklaarasian. Tädille ja sedälle vein itsenäisyyspäivänä vähän tuliaisia kautta joululahjaa ja serkkujen lapsille värityskirjan (värityskirjat on huippuja! [kaverilla oli ihan paras Pokémon-värityskirja, muistan sen elävästi]). Itse sain yöpaidan, parit randomsuklaat/marmeladit sukulaisilta, pari voidetta ja rahaa uusiin kunnollisiin farkkuihin porukoilta. Sain sen jo etukäteen ennen joulua kun viimeksi olin kotona käymässä mutta en oo vieläkään eestyny farkkukauppaan XD. Ensi viikonloppuna on selkee tavote se. Parhaassa tapauksessa löytyy alesta. (Yeah right...) Turvallisinta ostaa näin joulun jälkiturvotuksissa niin ei tule ainakaan liian tiukkoja ostettua ::D.

Jouluna 2009.

Parhaan joululahjan annoin kuitenkin itse itselleni muhahaha, tai oikeestaan Beyoncé kun julkaisi uuden videoalbumin! Heti ku sain tietää niin olihan se pakko lunastaa ja kuuntelen sen joka päivä läpi ja joka toinen päivä katon videot :D. Ihan huippua ja kaiken lisäks YLE Areenasta löytyy vielä Life Is But A Dream- dokumentti niin on saanu herkutella suklaan lisäks myös Beyoncen tuotannolla tänä jouluna . Tässä on vielä kolme viikkoa harjoittelua edessä, ja ennen lomalle lähtöä juteltiin ja sovittiin että kesällä he ottaa meikän töihin jihuu. Aika helpottavaa kun ei tartte alkaa stressaamaan kesätyöhakemuksia ja sitä saako oman alan töitä yms. kaiken koulun ja opparin alottelun päälle. Alotan siitä kesäkuusta eli toukokuusta jää pari viikkoa lomailuun aka REISSUUN. Sen suunnittelusta sitten myöhemmin... Matkakuumetta hillitssee kun pääsin semmoselle ruotsin intensiivikurssille jossa on matka Tukholmaan jihuu! Täytyy kyllä nauttia näistä viimeisistä hetkistä kun päivän jälkeen ei ole enää mitään tehtävää kotona. Mutta toisaalta opiskellessa on vähän vapaampi menemään (ja nukkumaan!). Voi sluibailla vielä jos siltä tuntuu. Siitäkin ilosta täytyy siis nauttia vielä nää jäljellä olevat lukukaudet ;).

Jouluna 2009.

































Kauheen pitkä sepustus täyttä puutaheinää mutta ihan itelleni tätä kirjottelen, pienellä varauksella että joku joskus tänne päätyy vilkaisemaan :D. Uuden vuoden suunnitelmat/aikataulu on vielä auki, mutta Walter Mittyn ihmeellinen elämä on ainaki suunnitelmissa mennä katsastamaan joko aattona tai päivänä ja samoin uuden vuoden juhlameininkit keskustassa. (Tai sitten kiipeämällä esim. sinne Vuosaaren täyttömäelle kattelemaan tulituksia). Oon tän kaiken kirjottanu nyt lauantai-iltana pädillä täällä kotikotona ja ajattelin muokata ja julkaista tän vasta huomenna kotona kun pääsen koneelle. Huomenna tulee jotkut tyypit kattomaan sitä asuntoa, vuokraisäntä laitto viestin. Juna on viiden aikaan hkissä mut sanoin sille et oon 18 siellä et ne voi tulla 18:30. Miun huone on nimittäin niin järkkykunnossa ja saa nähdä minkälainen loppu asunto on kun en tiedä onko siellä ketään ollu joulun aikaan vai ei. Ei hotsita mennä ma töihin mutta aina helpottaa ku muistaa että seuraava maanantai on vapaa.  No niin nyt lopetan, nyt näköjään kirjotussuoni kuplii ihan reippaastikin niin menevä vaikka kirjottamaan viis seuraavaa postausta valmiiksi XD.

No hei, tässä vielä tulinki sitte kipeeks, taitaakin siis tää alkuviikko jatkua loma haha. No sairastaminen ei kyllä sinänsä mitenkään kivaa oo. Joten hyvää loman jatkoa tai muuten vaan mukavaa tulevaa viikkoa! :)

Jouluna 2009.

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012