08.09.2013



Moikka!

Enpä oo pitkään aikaan mitään kirjotellu kun päivät on menny ihan vaan tylsästi töissä ja illat ja viikonloput oon ollu netflixin ilmasen kuukauden siivittämänä aikalailla koneen äärelle jumittuneena. Hankin salikortin kylläkin. Tällä viikolla oon ollu laiska ja käyny vaan kerran salilla. Viime viikolla kävin Soma Move-tunnilla mikä oli tosi kiva.
"Soma Move ™ perustuu eläinten luonnolliseen ja tasapainoiseen liikkumiseen. Soma Move™ -tunti haastaa kehon suurilla, monipuolisilla liikkeillä ja opit käyttämään kehoasi kokonaan uudella tavalla – kuten eläimet."
Kävin kans bodybalancessa ja bodypumpissa. Lisäks tein aina lämmittelyn 15-45 min ennen tunteja crosstrainerilla. Pumpin jälkeen miulla oli olkavarret kipeenä noin 4 päivää haha ja reidetki pakotti sen pari päivää. Oon kyllä sit nuo liikunnan hyödyt kumonnu tehokkaasti tällä viikolla haha. Tällä viikolla kävin taas bodybalancessa. Huomaa kyllä että kun päivät menee istuessa joko kulkuvälineissä tai koneella niin selkä ja niska ei kovin taipuisia oo.

Ostin tuommosen helyhenkarin Tigerista. Yritin ettiä sellasta korupuuta ja aattelin hetken vääntää semmosen ite jostain oikeesta puunoksasta mut tuo on kyllä kätevä.

Kirjoja kirjoja.

Nyt kun ei tartte vähään aikaan olla koulukirjoja lukemassa niin on jopa aikaa lukea ihan normaaleja kirjoja myös (varsinki metrossa ja junassa ku joutuu istumaa), ja tällaiset lähti ensimmäisellä visiitillä mukaan. Anna-Leena Härkösen ja Juha Itkosen kirjat on miulla lukulistalla ja löysin heti pari kirjaa. Kummatkin tosi hyviä kirjoittajia luonnollisesti ja kirjat luki mielellään ja tarinat vei mukanaan. Aikamatkustajan vaimosta oon kuullu ja lukenu suosituksia, ja menihän tuo paksuhko kirja ihan sujuvasti tarinana ja näin. Mutta olin odottanu jotain toiminnallisempaa ja scifimpää niin jäi itselle vähän haaleaksi. En tiiä oisko innostuneemmat fiilikset jos oisin lukenu englanniks. Ja uskon että jos on elämää takana vähän enemmän kun parikymmentä vuotta niin aukee varmasti vähän paremmin koko kirjan pointti. Jätin tuon Matkalla- kirjan kesken. Se pitäis varmaan lukea just jossain pitkällä junamatkalla ku on oikeesti matkalla jossain kaukana. Ja alkuperäiskiellellä. En jotenkin jaksanu keskittyä lukemaan sen tyylistä tekstiä tässä kohtaa. Uusi yritys sopivammalla hetkellä.

Kävin aamupäivällä lenkillä tuolla metsiköissä. Takaisinpäin tullessa oli auringonpaisteessa ja kävelytiellä kävellessä kunnolla KUUMA. Lämpötilalla ei itelle niin väliä oo, ois vaan valoa mahdollisimman pitkälle syksyyn. Viime/tämän vuoden aikana tuntui että se pimeys kesti noin kymmenen kuukautta kahdestatoista.

Joten kesäistä sunnuntaita ja aurinkoista syyskuuta! ;)

Comments

  1. Matkalla on hyvä! Ainaki kun luin sen englanniks :P katoin just sen leffan, tykkäsin siitäkin paljon, oli erittäin positiivinen yllätys.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012