Voitsä tulla fiittaa mun albumiin?



Moikka!

Mitäpä tässä, normiarkipäiviä ollu tää maanantai ja tiistai, powerpointtien vääntöä ja muita kouluhommia, ja salillaki vaihteeks päässy/eestyny käymään. Aika paljon kertova (huippu) kappale tuossa yllä. (Ei viittaa siis otsikon kappaleeseen levikset repee, vaikka siihen nyt loppujen lopuks oonki todella koukussa :D. Alussa olin nimittäin aika huvittunut negatiivisessa mielessä;) Vähän kimee äänenlaatu johtuen youtubesta mut ei liikaa häiritsevä. Seuraavassa sitten viime viikon kenkäostokset tai no läpyskät taisin ostaa jo edellisellä viikolla.

Varvassandaalit eurolla Lidlistä. Tosin muistin nyt että ehkä ei kannattas ostaa noita muovisia koska varvasväli meni tietysti heti rikki...
Sitten pakollinen ostos koska edelliset tennarit tai mitkä onkaa hajos joten oli hyvä syy lähteä Deichmannille ;).
Alennuksessa 13 euroo, mutta nää raasto miun kantapäät auki ekalla käyttökerralla ja nyt ei tee mieli pistää jalkaan nyyh.
Mallailin siellä yhtiä Adidaksen kenkiä jotka ois ollu alennuksessa vaan neljäkymppiä ja nyt ehkä vähän harmittaa kun en valinnu niitä. Täytyy yrittää nyt vielä muovauttaa jalan muotosiks näitä.
Toiset Deichmannin löydökset oli nää kiilakorkosandaalit kahellakympillä.
Pituutta saa näillä kivasti lisää hehhe. Toisesta kengästä hajos tuo remminpidin mut ei se onneks kävellessä haittaa ja korjaan sen sitten kun oon sopivanvärisen langan äärellä.

Öitä!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012