Viimeisiä viedään

Moro!

Huom postauksen kirjoittaminen aloitettu jo ke

Viikko hujahtanut taas läpi. Istun tällä hetkellä koulussa kolmenkympin helteessä. Vihdoin on oikeasti kuuma! Toisaalta, tuntui kuin olisin istunu saunassa kun söin ruokalassa, missä ei tuntunut pahemmin mitään ilmastointia olleen. Samoin tänään joutuu tuplasti istumaan 45min bussissa, gaaah. Onneks tää toinen kampus on vanha kivirakennus niin on vähän viileempi sisällä. Samoin miun huoneeseen ei paista aurinko kun ihan pienestä kulmasta päivällä, joten kun tuun takasin kotiin päivän päätteeks se on suhteellisen viilee. No siinä tarpeeks sääreporttia ja valivalia :D. Ostin tänään uudet bikinit jes, vihdoin löyty semmoset jotka miellyttää malliltaan ja muodoltaan ja väriltään. Oon meinannu monena kesänä ostaa saman tyyliset, mutta kun edelliset on ollu ihan ookoot vielä niin en oo raaskinu. Nyt vaan pitäs päästä johonki veteen, paras vaihtoehto ois uima-allas, joka on keskustassa. Tai siis semmonen maauimalatyypppinen juttu. Nyt jätän jutun vaiheeseen ja lähden ostamaan jätskin ja valmistautumaan esitykseen.

--

Terve täältä parin päivän päästä hah. Nyt on onneks semmonen ideaalikesäilma, meni ne tukahduttavimmat helteet ohi. Mitäpä on viime aikoina ollu häppeninkiä. Viime viikolla miulla oli yks puhelinhaastattelu harjoitteluun, mutta vielä en oo kuullu miten käi. Viime viikonloppuna oli viikonloppukurssi, la ja su yhdeksästä noin viiteen iltapäivällä. Eipä siinä mitään, lauantaina vaan oli vuoden hehkutetuimmat pippalot täällä meidän asuntoloilla. Finkenborn party- nimellä kulkee ja tänä vuonna teema oli waikiki-rantabileet, joten saatiin leit kaulaan ja ihmisillä oli havaijipaitoja sun muuta päällä. Oli kyllä hauska ilta taas vaihteeks, sateesta huolimatta ahaha. Ainiin enpä muistanu, käytiin perjantaina tsekkaamassa myös Rathausfest- kyläjuhlan meininkejä. Sillon oli vielä kylymä. Kaikkee herkkuu ois ollu tarjolla, maistelin ite vaan creppejä.

Raatihuone ja jotain tosi surkeita esiintyjiä. Kappale kuulu jotenki näin "bääää"

Hahaha en oo varma poseerasko tuo jenkkihymyilijä tahallaan ku huomas et otin kuvaa :D

Metrilakuja! Tosin vaan viittä eri sorttia.

Nutellacreppi kädessä on helppo hymyillä.

Tällä viikolla on ollu kaks esitystä ja yks kirjallinen koe, jota en ihan varmasti pääse ees läpi, mutta se oliki C1- tason saksan kurssi, joten ei kovin yllättävää et vähän vaikeuksia sen kanssa :D. Keskiviikkona oli hyväntekeväisyysbileet koululla tulvien uhrien hyväksi. Täällä ei kuulemma paljon valtio auta tulvien uhreja ja vahingonkorvauksia saa ihan nimettömiä summia. Kerrankin maksoi ihan mielellään pääsymaksun. Se ilta jää kyllä legendaarisena muistiin.

Viiden aikaan aamulla.

Perjantaina oli kaverit järjestäny juhlat Halberstadtissa, ja käytiin siellä piipahtamassa, mutta lähdettiin vikalla bussilla kotia. Illalla istuttiin iltaa jonkun aikaa ja vähän niinkuin juhlistettiin juhannusta, toiset jotain grillaili. Eilen käytiin tsekkaamassa millanen meno oli kasaribileissä Kulturarenalla. No, ei kovin kummonen, joten meidän ilta vähän lysähti ja olin nukkumassa jo joskus kahden aikaan. Nyt oon ollu jopa sit yhden joulun ja yhden juhannuksen muualla ku Suomessa. Kyllä ois mökkiviikonloppu kavereitten kanssa kelvannu, mut onneks siitä pääsee nauttimaan vielä tänä kesänä. Tänään kävin vähän vaille parin tunnin lenkillä ihan uusilla huudeilla ja käppäsin myös semmosen rinteen ylös niin sai kyllä hienoissa maisemissa hiihdellä.

Mehtään menin.

Viime viikonloppuna alko viisaudenhammas tuntumaan, mutta nyt se ei oo sitten ollu koko viikkoon huomattavissa ja kerkesin jo varata tarkastusajan. No, omista peilailuista näin että sieltä on jotain pukkaamassa niin ehkä ihan hyvä saada ajoissa kuntoon ettei vaan tule myöhemmin mitään mahdollisia vaikutuksia. Huomenna siis hammaslääkäriin ja sit lopettamaan pankkitili. Ehkä myös yhteen naapurikaupunkiin vierailemaan. Enää maanantai ja tiistai kokonaan täällä, huiii! Keskiviikkona Berliiniin ja perjantaina Suomeen. Ensimmäinen vaihtari lähtee kotiin jo keskiviikkona kans. Siinä se neljä kuukautta hujahti...

Nyt ei mitään chillisunnuntaibiisejä vaan kunnon jytää niin lähtee ens viikko taas kunnolla käyntiin ;)






Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012