Vihdoin ja viimein

Hej!



Laittaisin tähän alkuun Beyoncén uuden vuotaneen biisin, mutta ei ne linkit varmaan toimis enää parin tunnin päästä hah. Tämän viikon ja vuoden kohokohta koitti tällä viikolla. BEYONCÉN KONSERTTI MÜNCHENISSÄ! Tätä oon odottanu niin monta vuotta että ei elämä. Oon tänään (pe) kuunnellu ahkeraan Bassoradiota ja tää tuli siellä. Hyvä meininki. Tällä viikolla meillä on koulussa projektiviikko. Projekti jossa oon ite mukana ei alkanu vielä maanantaina miun osalta ainakaan ja käytiin taas keskustassa pyörähtämässä sushia himoiten, mutta ne oli sitten ihan kokonaan lopettanu sushin myymisen sieltä paikasta mistä katottiin listaa, joten jäätiin iliman ja päätettiin mennä toisen kerran yrittämään toiseen ravintolaan mistä pitäis saaha sushia täällä. Otettiin kuitenki sit jotain, ite pelkän teen ja sen jälkeen mentiin hakemaan jätskit totta kai, vaikka sää oli muuttunu napapiirituuleks. En tainnu tehdä yhtään mitään järkevää loppupäivänä.

Täytyy aina välillä ottaa huonoja kuvia ja muokata ne vielä huonommaks.

Keskuspysäkki nimeltä Rendezvous, takana häämöttää "ostoskeskus".

Tiistaina menin koululle tekemään Powerpointtia ja iltapäivällä oli tapaaminen projektiryhmän kanssa. Lähdettiin sen jälkeen käymään pikasesti kotona ja tultiin takaisin koululle puoli kuudeksi. Projekti jossa olin mukana oli siis saksalaisten jo viime lukukaudella alottama ja käytännössä se oli tanskalaisen yhteistyökoulun joittenkin opiskelijoiden vierailun järjestäminen ja koko homman toteuttaminen. Mie autoin valmistelemaan yhtä workshoppia ja sitten totta kai käytännön juttuja ite projektiviikon aikana autellen, hirveesti ei kyllä tarvinnu niihin opintopisteisiin hommia tehä :D. Vähän paha mennä kesken projektin mukaan. Tiistaina kuitenkin ne tanskalaiset tuli ja ohjelmassa oli grillausta koulun kampuksella ja niille myös toki esittelykierros. Oli hyvää salaattia, makkaraa ja patonkia tarjolla plus sponsorijuomat, dj oli myös ja oli rento meininki. Sulateltiin ruuat vähän lentopalloa räpistellen ja taas esiinty myös aikaisemmin mainittu trubaduuri heh. Kymmeneltä lähdettiin kotia. Ei ollu kellään oikeen ensin fiilistä hengailla ja sosialiseerata, oli väsymystä ilmassa jne., mutta loppujen lopuks oli tosi mukava ilta.

Taideellinen mustavalkomuokkaus.

Joku voi tulla ottamaan sen Picasan miun näpeistä pois ihan suosiolla, ymmärrän.

Keskiviikko koitti ja oli hyvin epätodellinen olo (mikä jatkuu vieläkin) kun tajuaa hetken välein että on menossa katsomaan sitä ihteesä. Lähdin yhdeksän jälkeen junailemaan kohti Müncheniä, jossa olin neljän aikaan, ja kumpikin juna jolla matkustin oli myöhässä, myöhäisempi puolisen tuntia jopa. Ei kyllä se täsmällisyys oo viime aikoina pitäny paikkaansa täällä. Kaverini ja hänen vaihtarikamunsa oli vastassa ja mentiin siitä etsimään ruokapaikkaa ja päädyttiin pizzalle. Aijai, se oli niin hyvää, prosciutto-kinkkua, artisokkaa, sientä ja oliivia. Oon oppinu vähän niinku syömään oliiveja (yllätys Barcelonan matkalla :D), ja herkkusienet menee nyt jopa tuoreena, aikasemmin vaan purkista. Metsäsienet on vielä semmonen mikä aiheuttaa kakomisreaktion heti... Jonottamassa oltiin noin kuuden aikoihin ja sisälle alotettiin päästämään siinä seittämän aikaan. Kahdeksalta alotti lämppäri Luke James mikä osas kyllä laulaa ja oli ihan katseltava esitys kaiken kaikkiaan ;). Ite konsertista en nyt pysty hirveesti sanomaan, kuten sanoin jo niin epätodelliselta se tuntuu vieläkin ja semmosia fiiliksiä on vaikeeta pistää sanoiksi. Ihan huikee show oli ja se tuntu kaikki niin tutulta ja ihan ku ois perheensä nähny pitkästä aikaa ku kaikki on niin tuttua live-dvd:iltä ja netistä. Ei tienny mitä olis seurannu, lavaa, screeniä, tanssijoita, bändiä kun oli niin häsässä. Suurimman osan ajasta seurasin kuitenkin ihan lavaa; "Tuolla se nyt onnnn!". Oltiin lavaan nähden aika pienessä kulmassa siellä sivussa, mutta ihan ok paikat sanoisin. Seuraavan kerran täytyy saada liput sinne permannolle. Saa nähdä millon on siihen mahdollisuus... Vietettiin neljä tuntia yöllä mäkkärissä ja lähdin junalla vartin yli viisi. Kuvia sitten ku kaveri lähettää.

Leipomon merkkinä.

Söpöä.

Torstaina olin perillä puoli kahdentoista aikaan ja menin kotona nopeasti suihkussa käymään ja sitten suuntasin jo koululle projektin osanoton pariin. Koululta taas piipahtamaan kotona ja takaisin taas, mentiin "Bimmelbahnilla" linnalle ottamaan ryhmäkuvat. Sieltä käveltiin alas kaupunkiin ja kuudelta mentiin syömään ravintolaan yhdessä. Syötiin kaikki meidän pöydässä perunakeittoa eli halvinta ruokaa (oli tosi hyvää kyllä) ja lähettiin ekana pois kun haluttiin keretä käymään kotona, koska oltiin toki suuntaamassa baariin illalla. Niitten tanskalaistenki piti tulla, mutta ei näkyny ku niitten opettajia :D Kuulemma edellinen ilta yhdistettynä pitkään päivään vieny voimat hehe. Oli ihan hauskaa yhden euron kaljoja nauttien ja käveltiin mukavassa vesisateessa kotiin. Hengattiin vielä parin tyypin kanssa jonnekin melkein viiteen asti kai. Aika hyvä suoritus kolmen tunnin junatorkkumisen pohjalta vaikka itse sanonkin :D. Seuraavassa kuvia eiliseltä:

Koulun edustaa, tuo on liiketalouden ja turismin rakennus.

Ja toiseen suuntaan samasta paikasta. Siellä on parkkipaikka ja bussipysäkki lol.
Hyväntekeväisyysmyymälä linnalla.

Linnalla.

Kesämaisema yli kaupungin.

Paljon pienemmältä näyttää kun on puut piilottamassa rakennuksia ja teitä.

Sieltä se sade tuli Brockenin suunnalta...

Suihkulähe!

Tuo oli erityisen hempee talo luonnossa.

Siinä menee tanskalaisia.

Tänään heräsin puoli yhdentoista aikaan ja heti reippaana suihkuun ja pistämään pyykit koneeseen. Oon siis kuunnellu Bassoradiota koko päivän. Luin myös vähäsen yhtä koulukirjaa, imuroin ja vähän siivoilin yleisissä tiloissa myös. Energia ei riittäny hakemusten laittoon tai presentaatioiden valmisteluun ja oon nyt tietosesti vältelly facebookkia hah. Niin kiva olla välillä vähän pimennossa ja ulottumattomissa. Onkohan tää huolestuttavaa jos pitkä aika on pari päivää? No ei, oon ollu ihan viikonki jopa ilman feisbuukkia. Nykyään kun se ei oo vaan pelkkä huvisivusto vaan kouluhommat ja muut yleensä hoituu siellä myös. Kätevää, mutta aiheuttaa joskus myös turhautumista kun kaikkeen pitää vastata heti. Tai no ei pidä, mutta sitten unohtaa sen tai tulee huono omatunto jos on ignoorannu jonku ja aattelee että itellekään ei ois kiva jos ei kuuluis vastausta. Tosin vähän rikoin lupaukseni yhdelle tyypille jonka kanssa teen esityksen, MUTTA se on vasta kuukauden päästä joten ei mitään hätää... Tässä eilen tai toissapäivänä tuli mieleen semmonen sherlokkitasonen ajatus että hei, asiat ei varmaan stressais jos ne tekis alta pois tai ainaki yrittäs parhaansa :D. + Kohtais omat velvollisuutensa ja ne kettumaisemmat jutut suoralta kädeltä vaan. Oho, tulipas aika massiivinen postaus taas ahaha. Ainiin...


JEEE!!! Pääsin talkoolaiseks tämänkin kesän ruissiin ja viestin mukaan tuun olemaan ravintola- ja anniskelupuolella. Saa nähdä miten semmone homma meikältä luonnistuu ahahah. No oonhan ollu TET-harjottelussa ravintolassa ja viime kesänä olin myös auttamassa pari tuntia vip-alueella astioiden kerääjänä mikä oli kyllä ihan kivaa ja reipasta hommaa, joten ehkä se olis enemmän miun hommia ku kassatyöskentely...

Oikein muikeata päivän jatkoa!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012