Nauraisin pois kaiken ikävän

Heippa!



Tässä viettelen rauhallista kotipäivää ja ryhdyin jopa postauksen vääntämiseenki tässä. Viime viikko oli aika tapahtumantäyteinen jääkiekkoiluineen sun muine. Maanantaista en muista mitä oon hommannu, salilla kävin ainaki ja varmaan syömässä käyny ainaki koululla haa ha. Tiistaina menin kouluun kiltisti kahdeksaksi ja illalla menin kaverin luokse leipomaan semmosen ylellisyyden kuin uunin kun omistaa. Seuraavalle päivälle kansainväliseen iltamaan leivoin siis puolukkapiirakkaa kolme pellillistä. Sen jälkeen kun olin saanu piirakat väännettyä jäin vielä sinne espanjalaisten kanssa hengaamaan ja tehtiin suklaapiirakkaa ja syötiin sitä illalliseksi. Piti mennä kattomaan Life of Pi- leffaa koululle mutta en sit jaksanu ja tuli tieto et harjotellaan Erasmustanssa seuraavalle illalle joten kohti kotia sit vaan.

Puolukka= Preidelbeere
Friedrichstraße.

Keskiviikkona oli hiukkasen kiire päivä sitten, aamutunnin jälkeen salille ja syömään sit koululle ennen iltapäivän tunteja, minkä jälkeen hakemaan edellisenä päivänä leivotut piirakat kaverilta ja takasin koululle valmistelemaan pöytää. Illalla oli siis "Internationale Sommernacht" eli suoraan käännettynä kansainvälinen kesäyö. Ihmiset oli muodostanu max. kolmen hengen kokkausryhmiä ja kokannu erilaisia herkkuja ja vaihtarit oman maansa juttuja. Ite pidin Suomen "mainetta" yksin yllä tarjoamalla sitä puolukkapiirakkaa, ruisnappeja minkä päällä muikkua tai särkeä purkista ja mariskooliin heitin sekasin lontoon rae-, marianne- ja punaiset marjat- fazersuklaata. Oli marimekkoservietit ja pöytäliina ja olin ihan tyytyväinen ku kerranki jaksoin osallistua johonki tuommoseen hahaha. En oo kokkailijatyyppi, mutta onneks sai leivottua jtn. ja pysty kätevästi tuomaan Suomesta kamaa ku ne saa sitte myöhemmin porukoitten mukana takasin päin. Illan toinen osa oli erilaisia esityksiä, mm. vaihtareista kuultiin yhden akustinen mies ja kitara-veto, sit oli espanjalaisen salsaesitys, unkarilaista kansantanssia, ja totta kai perinteinen Erasmustanssi, jossa ei harmi ollu kaikki mukana, meitä oli 9. Teema illassa oli "Food, drinks and rock'n'roll", joten päätettiin musiikiksi The Baseballsin Umbrella ja tanssittiin jotenkin rokkenroll tyylisesti, tai ainaki pyrittiin jonneki sinnepäin. Hahaha. Kolmas vaihe sitten luonnollisesti pilleet. Yhdeltä loppui ne ja otettiin taksi kotiin kun taivaalta tuli sitä märkää ihan urakalla ja oli kaikki tähteet sun muut tarvikkeet mukana. Oli tosi mukava tapahtuma ja toivosin kyllä meidänki kouluun jotain vastaavaa, koko tosin on varmaan esteenä kun opiskelijat on jakaantunu eri kampuksille ja yhdellä kampuksella ei välttämättä löytyis tilaa järjestää sellaista, edes sen oman kampuksen opiskelijoille. Meidän koulu ei niin kovin yhteisöllinen oo että en tiedä oisko vastaavaan sitte tulossa osanottajia edes.

Haltestelle Westerntor.

Vehertää vehertää!

Torstaina sitten reippaasti puol kymmeneks kouluun ja tuplatunnit intercultural communicationia. Loppupäivä meni puolivälierää puolisilmällä katsellessa ja Suomen pelin tasoon turhautuen. Piti mennä katsomaan illalla taas elokuvaa koululle, mutta en sitte jaksanu ja jäin kotiin kattelemaan myös Euroviisujen tokan semifinaalin ja Kristan menon. Perjantaina oli vapaata ja salilla käynnin lisäksi ei paljon muuta tullut saatua aikaan ja illalla sitten oli muutaman vaihtarin kouluprojektin toteutus, grillibileet nimeltään GERasmus party, toisessa asuntolarakennuksessa. Olin ostanu Leijona Pastilli- pullon lentokentältä ja annoin sitten muutamalle kiinnostuneelle maistiaiset siitä. Ei kukaan sylkeny pois :D. Ihan mukava ilta ja oli sinne jopa muutama saksalainenkin eksyny, enemmänki ois voinu tosin olla. On vähän vähälle jääny saksalaiset tuttavuudet täällä hups.

Siellä on Napoleon ja paikka on Westerntor.

Nättii nättii.

Lauantai meni taas luonnollisesti jääkiekon ja Euroviisujen ehdoilla. Katoin ihan omassa seurassa kun ei Euroviisut nähtävästi ketään muuta sytytä. Ja ihmisiä oli reissussa joten ei voinu ketään oikeen pakottaakaan. Kokemuksesta tosin suosinkin keskenänsä kattomista niin kuulee ja voi pitää pistetaulukkoa kenenkään kritisoimatta hahhaa. Seurasin sekä jääkiekon ja euroviisujen aikaan ahkerasti myös twitteriä. Oon tosi pettyny tän vuoden voittajasta, oisin halunnu ehdottomasti Romanian ehdan oopperaglittervampyyrin ykkössijalle!! No, eihän se nyt ihme ole koskaan että Suomi häviää Ruotsille noh, kaikessa ;). Se kyllä otti pattiin kun Ruotsi voitti Sveitsin, ois Sveitsi ansainnu niiiin paljon enemmän pojan tänä vuonna! Katoin pari Sveitsin pelii ja sen laatusella pelillä ois kyllä tänä vuonna voinu viedä. No, ens vuoteen ja olympialaisiin katse suunnattuna. Pakko ens talvena käydä ainaki yks hifkipeli kattomassa jäähallilla niin olis sekin sitte koettuna. Sunnuntaina yritin vääntää kouluhommia kohtalaisella menestyksellä ja käytiin toisen kamun joka ei lähteny reissuun kanssa kiertelemässä kaupungilla ja kuvailemassa kerranki. Käytiin kahvilla ja sit hain ennen lähtöä aasialaisesta take awayt illaks. Ne tarjos miulle seittämällä eurolla buffetista otettavaks, olivat just sitä korjaamassa pois eikä niillä ollu sushia. Siinä kattelin sitte finaalia ja mussutin kaikkee ihanan rasvasta hahaha.

Sunnuntaiauringonlasku.

Italialaiset jäätelökahvilat, ah.
Ens viikko on aika rauhallinen luultavasti niin eestyn ehkä kirjottamaan ahkerammin, ja nyt teen heti perään tän viikon kuulumiset kokoavan postauksen kun on inspis päällä hehe. Ja näitä samoja kuvia riittää vielä kuvitukseks.

Huikeeta viikonloppua ja kesäkelejä! :)

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012