Huomioita



Moikka!

Tänään oon käyny kaupungilla ostamassa meikkivoiteen (tai BB-voiteen tarkemmin sanottuna) ja Lidlissä hakemassa halpaa kaljaa hah hah hah. Vaihteeks en oo mitään järkevää saanu aikaan. Mutta siihen on vielä mahdollisuus, kello on vasta puoli viisi ;).

No joojoo, suklaata myös.

Tuli mieleen tässä mainita pari seikkaa mitä oon pistäny merkille lähiaikoina. Ensinnäkin, saksalaiset ei näytä ajavan nurmikkoa kovin usein! Piti oikein tarkkailla tänään ku kävin keskustassa et eiks ne sielläkään hoida niitä ja kyllä vaan, rehottihan ne sielläkin yhtä lailla. Lisäks meidän asuntolan nurmikko oli vaan yhestä kulmasta ajettu? Ne nurmiosiot tien ja kadun välissä rehottaa ainaki näillä kulmilla ihan valtoimenaan. En tiiä onko puistotyö jättäny traumat vai mitä, mutta on kuitenki pistänny silmään tää asia :D. Täytyy ottaa kuva todistukseksi. Toinen asia mikä näky ennen kun tuli lehdet ja ruoho oli roskat ja se miten niitä ei kerätty koskaan! Täällä meidän huudeilla ainaki. Semmonen iso appelsiinipussiverkkoki oli jossai puskassa monta viikkoo ja on varmaan vieläki. Luulis et joku mummo sen vähintään keräis pois :P. Kolmanneks, saksalaiset tykkää kukista, ei kovin jännä huomio, mutta onpaha vaan. Niin ja se että ne tekee jättiostoksia kerralla. Suomessa en yleensä nää kun lapsiperheitä joilla on kukkuraiset kärryt jne. Täällä joillain mummoilla on kauheet määrät kamaa ja tyyliin joku 10-päkki vettä tai mehua ja ihmettelen miten ne saa kaiken kuljetettua kotiin hahaha. Viidenneks, on outoo nähä niin paljon nuoria auton ratissa, Helsingissä kun ei opiskelijoilla kovin usein omaa autoa ole. Mitäköhän vielä :D.

Koivu ja talo ja tie.

Perus perus.

Eipä tässä muuta, tänään on saksalaisille iso päivä, mestarien liigan loppuottelu ja kummatki joukkueet Saksasta. Kulturarenalla tänään myös pelin jälkeiset bileet, vapaa pääsy koko illan joten ehkä sinnekin sitten eestyy.

Aurinkoista viikonloppua!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012