Ei nopeimmat junat enää pysähdy täällä



Moro!

Nyt kun sain vihdoin ladattua kuvat Barcelonapostauksiin ja ne muutenkin tehtyä niin kurotaampas viimeiset pari viikkoa yhteen. Ei oo mitään sen kummempia muistaakseni kurottavana hah. Reissun jälkeen sunnuntaina edistyin jopa salille ja illalla katteltiin valokuvia ja hengailtiin viikonlopun asuntolalla viettäneiden kanssa, toinen osa porukasta oli Berliinissä viikonlopun. Seuraavalla viikolla oli 30. päivä Walpurgisnacht, noitien ja pirujen yö!(Noidat ja pirut kerääntyy siis läheiselle vuorelle sillon, tai jotain muuta vastaavaa, ei oo tarina ihan 100 % hallussa) Hahaha. Oltiin laiskoja eikä lähdetty suuriin juhliin läheiseen kylään, vaan käytiin illan vikoilla busseilla hienosti keskustassa kääntymässä noin viideksi minuutiksi ja lähdettiin Kulturarenalle Walpurgis-bileisiin. Siellä oli jopa ihan artisti esiintymässä ja useampi oikeesti hyvä dj ja hauskaa oli. Vappupäivä sitten, hmm. Kattelin facebookista kavereitten vappukuvia ja haaveilin munkeista ja simasta. Päivä meni luultavimmin koomaillessa. Toukokuun ekan viikonlopun chillasin ihan asuntolalla, ja jostain sain mystisen nuhankin sitten...

Koulun ankkalampi. Nojoo, ei oo ankkoja :(

Tämä viikko meni vähän offline-modessa, en saanu oikeen mitään aikaan. Odottelin Suomenreissua ja jumitin kotona. Miulla piti olla kaks työharjotteluhaastattelua, mutta aikasemmmin tuli toisesta viesti, ettei haastattelija pääse sinä päivänä paikalle ja tiistaina toisesta, että niille oli jo valittu harjoittelija. Keskiviikkona jäin Halberstadtissa olleen tunnin jälkeen sinne kaverin kämpille yöksi (se itekin lähti kotiin, joten sain avaimet ja hengasin tyhjillään olevassa huoneessa:D), koska juna Berliiniin tarpeeksi ajoissa lähti Halberstadtista ei Wernigerodesta. 4:40 lähti juna ja olin asemalla aika hemmetin liian aikasin kun en ollu varma kuinka kauan kestää kävellä ja halusin olla satavarma :D. Berliinissä olin vähän ennen kahdeksaa, josta bussilla lentokentälle, missä olin kans aika turhan ajoissa, noo lueskelin ilmasia lehtiä sitten ja viihdytin itseäni kuuntelemalla amerikkalaista seuruetta. Tikkurilan asemalla jouduin taas odottelemaan kaaaauan koska pendolino ei pysähdy meijän asemalla enää... Perille pääsin sitten illalla kahdeksalta, ja mielessä oli vaan sauna, ruoka ja sänky. Meillä oli tänä viikonloppuna taas tupa täynnä porukkaa niin ei ollu niin rauhallinen Suomi-retriitti heh. Kotona oon käyny koiran kanssa lenkillä, syöny, saunonu, heittäny talviturkin, kattonu kiekkoo telkkariruudulta aijaijai ja suunnitellu seuraavan viikon kansainvälisen illan tarjottavia.

What's that coming over the hills is it a monster? Is it a monsteeer?

Huomenna kymmeneltä aamulla taas matkaan ja perillä omassa huoneessa oon varmaan maanantain vastasena yönä yhden jälkeen. Noo, ainakin pystyn ottamaan kirjan mukaan luettavaks tällä kertaa. Eipä täsä ny muuta :D. Alkaa olla sen verran myöhä että ei enää aivot pelaa.

Aurinkoista äitienpäivää!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012