Viikko täynnä juhlaa




Moikka!

Hei vaan ja olis taas parin viikon seikkailut kurottavana. Yritän tänään pistää kasaan ainakin yhden viikon, sen verran vipinää on mahtunu tähän väliin. Tosin suurin osa on varmaan unohtunu ilosesti. Netti on toiminu tänään täällä tosi hitaasti, mikä on ärsyttäny koska haluun kattoo tän viikon Hyvät ja huonot uutiset heh. Viikko 16 eli 15.4. maanantaista alkanu alkoi maanantaina englanninkielisellä pubivisalla. Meijän joukkue oli nimeltään "Erasmus Orgasmus", ja koostui vain vaihtaritytöistä. Kisan piti uusiseelantilainen mies, joten kovin vahvasti ei meidän joukkueella menny kun kysymykset liitty suurelta osin Uusi-Seelantiin ja golfiin... Tai siltä se ainaki tuntu haha. Hävittiin siis. Tiistaina oli varmaankin ihan normaali päivä.

 Keskiviikkona taasen oli pitkä päivä aamukahdeksasta kaupunginvaihdoksen ja neljän tunnin luennon jälkeen baarikierrokselle Halberstadtiin. Tapahtuma oli tylsempi kuin Wernigerodessa, käytiin vain kolmessa eri paikassa joitten välillä juotiin snapseja, ennen viimeiseen paikkaan menoa. Oltiin vaan kolme vaihtaria ja oltiin suurimmaksi osaksi vain keskenämme. Pari kivaa tyyppiä kyllä tavattiin. Päädyttiin myös jonkun luokse jatkoille, mutta oltiin siellä ehkä kymmenen minuuttia. Nukuin jonku kolme tuntia ja eikun bussipysäkille odottamaan bussia takaisin Wernigerodeen ja tapaamiseen kahdeksaksi. Päädyin kaiken lisäks kävelemään bussiasemalta koululle, koska myöhästyin joka ikisestä bussista ja seuraavan odottamiseen menis sama aika kuin kävelyyn :D.

Koulussa sitten noin puolille päivin, minkä jälkeen kotiin ja ottamaan päiväunet, tekemään moodle-koe ja valmistautumaan iltaa varten. Illalla nimittäin oli kämppikseni yllätyssynttärit! Oli hyvät pilleet kyllä, miun ei pitäny lähtee baariin, mutta niinpä vaan sitten olin minäkin taksin kyydissä loppujen lopuksi... Baarista sitten muutaman muun kanssa yhden vaihtarin kämpille odottamaan ekaa bussia. Seuraavana päivänäkään ei saanut ihan kuinka pitkään tahansa nukkua, piti mennä koululle valmistelemaan yhtä projektijuttua ja tapaamiseen yhdeksi. Viikonloppu meni sitten kuitaten univelkoja ja pari työhakemustakin sain aikaiseksi ja yhden haastattelun sainkin. Sunnuntaina oli grillausta, mutta en ite osallistunu kuin ehkä tunnin ajan vieraillen. Ootan jo Suomen visiittiä ja saunaa, järveä ja kevään ekoja grilliherkkuja. Tää postaus on nyt ilman kuvia koska se interneetti toimii tänään siis huonosti.

Loistavaa ensi viikkoa ja pitkää vapun juhlintaa!! Harmi kun jää meidän koulun 8 (todellisuudessa 10) päivän vappu välistä :D

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012