Se on sunnuntaisin tämmöstä




Moikka!

Nyt taas parin viikon kuulumiset yhteen. Kattelin tässä viime viikkoa kalenterista josko tulis merkinnöistä jotain mieleen, mutta ei... Hah. Eli ei mitään sen erikoisempaa ainakaan arkipäivinä. Lauantaina oli sitten kokoontuminen ruuanlaiton merkeissä taas. Oltiin yhen tyypin luona, tosin tää meidän emäntä oli edellisenä iltana ollu kaverinsa kanssa juhlimassa ja kärsi migreenistä, joten loppujen lopuksi hengattiin sen keittiössä keskenämme ja oltiin kuin kotona. Saatiin maistella perunoita nannalla täytteellä ja tulisia kanafajitaksia (ite en maistanu fajitaksia kun olin niin täynnä), ja viintä tottakai. Kävin päivän keskellä hakemassa kyläilemään tulleen kaverin asemalta.

Mmm

Illalla mentiin perinteisille pääsiäistulille, mikä tosiasiassa oli aika surkee ilmestys. Tässä dramaattista kuvaa, oikeasti sillon kun oltiin siellä, koko kasasta paloi vaan yksi kulma...
Päivä päättyi vielä juhlintaan Kulturarena- nimisessä paikassa missä järjestetään aina kaikkee häppeninkiä. Oli aika laimeeta, ja lähdettiin ajoissa kotiin.Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja käytiin keskustassa vähän kävelyllä, ja sitten pitsalla. Oli erittäin hyvää. Illalla meillä oli pienimuotoset illanvietot. Maanantaina käytiin päivällä kävelemällä linnalla. 





 


Iltapäivällä meillä piti olla suuri perhepäivällinen he, mutta ei sinne loppujen lopuks tullu kovin monta ihmistä. Saatiin kuitenki maistella unkarilaista gulassia ja latvialaista kasviskeittoa, oman pinaattipastan lisäksi. Oltiin kyllä ihan pikkasen täynnä semmosen kolmen ruokalajin aterian jälkeen :D Sovittiin, että mennään illalla johonkin istumaan, ja vietettiin ruokalepo kaverin kanssa Muumeja katellen, mikä oli parin viinilasillisen jälkeen erityisen hauska haha. Baarissa tuli telkkarista eka jalkapalloa, mutta sen jälkeen alkoi show-paini... Nään vieläkin painajaisia yhen hemmon hopeisista tiukoista "shortseista" D: Tiistaina miulla oli aamulla yksi tunti koulua, minkä jälkeen vietettiin pari tuntia yrittäen tulostaa kaverin seuraavan päivän matkaliput. Koulun tietokoneluokassa ei toiminu tulostimet, eikä tuki ollu paikalla. Ajateltiin käyvä viereisessä kirjakaupassa kysymässä josko niillä olis tulostuspalvelu, no se oli just kiinni siihen aikaan. Ootettiin et se aukee ja ne ohjas meidät sadan metrin päähän toimistopalvelukioskiliikkeeseen, jossa homma kävi loppujen lopuks niin helposti, että ei voinu muuta ku nauraa. No, mentiin siitä keskustaan ja ostettiin "schneeball", eli tuommonen keksijuttu leivottuna pallon muotoon. Niitä on eri "täytteillä", esim. suklaa, kookos jne. Täytyy ottaa joskus kuva näyteikkunasta, ne on niin herkullisen näkösiä. Kokeiltiin ihan tuommosta peruspalloa, mutta miun on pakko kyllä niitä suklaaherkkujaki maistaa.


Kaveri kävi kampaajalla, ite varasin kans seuraavalle perjantaille ajan. Käytiin sit syömässä saksalaisessa ravintolassa. Ite otin paistettuja perunoita sipulilla ja kinkulla, kaveri perunasalaattia. Oli nannaa taas vaihteeks.


Illalla piti mennä koululle yhteen tapaamiseen, ja sen jälkeen mentiin taas istumaan iltaa. Löydettiin kuin löydettiinkin pitkänlaisen etsinnän jälkeen kylän irkkupubi, mikä oli täynnä ihmisiä katsomassa jalkapalloa, ylläri. Yöllä kun tultiin takasin pistin talkoolaishakemuksen Hurricane-festareille menemään. Keskiviikkoaamuna kaveri lähti eteenpäin, ja itse lähdin kahdeksaksi koululle. Iltapäivällä meillä oli virallinen tapaaminen, missä piti antaa lopulliset kurssivalinnat ja pankista tiliote. Mentiin sen jälkeen muutaman tyypin kanssa italialaiseen jäätelökahvilaan/ravintolaan kaakaoille, tai no, ite join teetä he. Loppuviikko miun on pitäny tehä jotain järkevää ja kouluun liittyvää, mutta oon vaan istunu koneella. No oon yhen monistenipun lukenu, mutta se oliki ihan mielenkiintonen :D. Niin ja perjantaina kävin kampaajalla.


Pituutta lähti jonkun verran, ei liikaa tosin, hiukset tuntuu tosi paksuilta ja vahvoilta nyt. Kulmakarvat on taas pari päivää aika tummat, mutta ainaki ne näkyy haha. Oliskohan tässä taas ihan tarpeeksi asiaa yhteen postaukseen :D. Tällä viikolla tulossa on mm. kirppari koululla, järjestetty pubikierros, koululla esitettävissä elokuvissa Magic Mike (oon odottanu tätä hetkee kun vihdoin nään sen haha), luultavasti yhdet myöhästyneet synttärijuhlat ja viikonloppuna matka Hannoveriin. Uu jea. Toisaalta täytyy oikeesti opiskella saksaa + tehdä viimeinen verkkotehtävä Suomeen ja laittaa hakemuksia, varata porukoille majotusta täältä ja pitäs varmaan siivota myös kämppää. Ehkä tuhlaan vielä tän illan katsomalla Parks and Recreactionia, sunnuntai nääs...

Moro ny ja kauniita kevätpäiviä!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012