Piisamirotta ja tarinoita kapakoista




No heipä hei!

Live-Florencea torstai-iltaan, mikäpä ettei. Eilen oli tosi pitkä päivä, mutta hyvässä mielessä. Kahdeksaksi kouluun, koululta salille, kotiin suihkuun ja syömään, takaisin koululle tsekkaamaan kirppistapahtuma ja tuplasaksantunneille. Sen jälkeen oli puolitoista tuntia kulutettavana koululla, joten kerkesin koneellakin käymään. Puoli seitsemältä meillä alkoi siis Kneipentour eli Pub Crawl eli appro eli baarikierros haha. Alotettiin tutulla juomapelillä koulun pihalla.

Taiteellinen ja syväluotaava kuvaus tästä urhojen taiston alkuhetkistä































Meijän tiimi voitti ja palkinnoks saatiin snapsit, kuten myöhemmissäkin tehtävissä. Käveltiin jonkun matkaa kohti keskustaa ja pelattiin toinen peli, käsi-scrabblea (siinä en ollu voittavassa joukkueessa, sattu huonot kirjaimet :D). Sitten mentiin ekaan baariin missä saatiin ilmaset pienet drinksut ja jotain naksuja. Siitä seuraavaan paikkaan siirryttäessä pelattiin taas välissä yksi peli, kananmunan(muovisen) kuljettaminen lusikassa, voitto tuli tällä kertaa jee. Seuraava paikka oli aika omituinen: sisältä löytyi niin alue, jonka lattia oli hiekkaa, koristettuna tottakai palmuilla ja asiaankuuluvalla seinäkoristelulla, vapaudenpatsas ja muuta randomia ripustettuna.

Ainiin ja seinät ja katto tuommosesta "bambusta"































Siellä ei kovin pitkään oltu ja matkan varrella pelattiin taas yksi peli, jättialushousuissa (kaksi ihmistä kummankin jalka yhdessä lahkeessa) juoksu kaupungintalon portaita ylös ja takaisin. Itse en osallistunut, koska oli hame päällä, onneksi. Pari kaatumista tapahtui sinne mukulakiviseen maahan, joten otin turvallisesti vaan videoita suorituksista. Viimeisessä baarissa saatiin pizzaa, mikä maistui kyllä siinä vaiheessa erittäin maukkaalle. Siitä mentiin sitten vielä vanhaan kunnon opiskelijabaariin, mikä oli mukavan täynnä ja musiikkikin osui kohdalleen tälllä kertaa. Lähdettiin ihan ajoissa kotiin, kävellen totta kai. Matka meni melko isolla porukalla mukavasti, mitä nyt kohdattiin PIISAMI!! Kuljin siinä edellä ja näin jonkun raadolta näyttävän karvaisen kävelytien reunassa. No, sepä liikkukin sitten, ja kiiluvin silmin oli ihan selkeesti hyökkäämässä minuu kohti ;)  En tienny yhtään mikä se oli, näytti vaan jättimäiseltä rotalta joten vähän oli epämiellyttävän säikäyttävä kohtaaminen ahaha. Ois pitäny ottaa kuva muistoksi, mutta ehkäpä tapaamme vielä ja voin olla vähän ystävällisempi seuraavan kohtaamisen koittaessa.

Tänään aamulla miulla oli Saksan aikaa yhdeksältä puhelinhaastattelu yhteen työharjottelupaikkaan. Meni aina huonosti, mieluummin oisin menny jäätämään henkilökohtaisesti paikalle haha. No, kahden viikon päästä saan tietää, usko ei kyllä kovin korkeella tällä hetkellä oo. Piti raahautua koulullekin tänään, kahdesta lähtien oon kuitenkin jumittanu koneella sängyssä maaten, ja kohta meen vihdoin nukkumaan ❤ Jee, lauantaina Hannoveriin! Tällä kertaa oon ahkera kameran kanssa! Mutta siitä reissusta sitten sunnuntaina. 

Loppuun pakko laittaa pari Piisamirotta-lainausta:

"Typerä nainen! Ei siivoaminen mitään auta." 
"Mene leikkimään pieni ötökkä. Leiki niin kauan, kuin saat leikkiä!"
"Filosofit ovat pyrstötähtien yläpuolella"
"Pikkuleipiä tässä tilanteessa? No ehkä yksi..."

Huomiseen!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012