Ehkä en tule ollenkaan, ehkä menen aivan toiselle suunnalle



Iltaa!

Muistin tän kappaleen eilen jostain ja oonki nyt kuunnellu sitä muutamaan kertaan... Sopiva sekotus melankoliaa ja positiivisuutta, täydellinen sunnuntaibiisi. Plus siinä näytetään 7B:n reittiä, mikä auttaa miun Helsinki-kaipuussain hehe. Tänäänhän olis pitäny tulla kunnon hehkutuspostaus upeasta viikonloppuvisiitistä Hannoveriin. No, eipä menny ihan suunnitelmien mukaan tämä viikonloppu. Myöhästyin lauantai-aamuna junasta! Olin ostanu tarjouslipun, jolla muita junia ei voi käyttää ja en oo kattonu saanko mitään siitä edes takaisin. Vitutti suoraan sanottuna aika helvetisti, kun näin junan lähtevän liikkeelle melkein nenän edestä :D. Olin menossa vielä yhden tutun luokse käymään ja oli niin noloa sanoa, että sori, en tulekaan ja toinen on tehny viikonlopun suunnitelmat itseä silmällä pitäen. Laitoin heti viestiä, mikä ei ollu kuitenkaan kai menny perille, koska kun laitoin facebookissa heti kotiin päästyäni tiedon tilanteesta, tuli myöhemmin viesti, että hän oli ollut siellä odottamassa ja päätellyt sitte että jotain oli tapahtunut kun en ollu ilmestyny. Eniten harmittaa tuo juuri, että turhaa vaivasin toista! Uusi yritys täytyy toteuttaa vielä täällä ollessa, koska olis tosi kiva kuitenki nähä kahden vuoden jälkeen. No eilen sitten masistelin omaa tyhmyyttäni koko päivän hahaha. Söin tuliaiseksi tarkoitetut keksit ja katoin koko päivän koneella Parks and Recreationia :D. Ensi kerralla ei siis kannata luottaa bussien täsmällisyyteen vaan mennä sinne asemalle vaikka sitä tuntia aikaisemmin...



Tänään oli vähän parempi fiilis ja onnistuneempi päivä, täällä oli päivällä varmaan joku parikymmentä astetta ja ensimmäistä kertaa se talvikylmyys oli poissa! Aurinko paisto koko päivän. Kävin salilla, mikä tosin ei menny sekään ihan putkeen. Tää viikko on ollu vähän outo kyllä hahaha. Tiistaina alko heikottaa jumppatunnilla ja tänään myös salilla kun olin kerenny tehä vaan lämmittelyn, olkapää, hauis, ne härskit sisäreisi- ja pakaraliikkeet abduction/adduction-laitteessa (en tiiä miksi sitä kutsutaan virallisesti suomeksi :D) ja osan jalkaprässistä. Yhtenä päivänä miulla oli muuten vaan huono olo ja mitäköhän vielä... Ehkä tuo heikotusjuttu johtuu raudanpuutteesta? Oon kyllä täällä syöny lihaa jonkin verran, mutta nyt lähiaikoina kyllä en. En oo syöny kovin monipuolisesti lähiaikoina ja miun vaikutelma koulun kasvisruuasta on että se ei oo kovin ravinnollisesti monipuolista. No jaa, jos heikotusta ilmenee vielä täytyy tutkia asiaa lähemmin.



Kuvitus on tältä päivältä. Lähdettiin illalla pienelle kävelylle ja käytiin samalla myös kevään ekoilla jätskeillä. 80 senttiä pallo on lievästi ilmaistuna halpaa verrattuna niihin Suomen 2,50 pallolta- hintoihin. Plus yleensä se on semmosta ihanaa pehmeetä italialaista jäätelöä. Luulen, että pari kertaa tulee otettua jätski matkaan ja käveltyä keskustasta asuntolalle kunhan kesä koittaa.



Mennään nyt näin sekalaisessa järjestyksessä, perjantaina oltiin syömässä italialaisessa neljän hengen porukalla ja sen jälkeen käytiin vielä parilla ja vesipiiputtelemassa. Söin herkkua kasvispitsaa, missä oli mm. parsakaalia, kesäkurpitsaa, sieniä, porkkanaa(!) ja tomaattia. Oli mukava ilta ja kerranki meitä oli semmonen kokoonpano, jossa ei ollu kahta samaa kieltä puhuvaa.




Huomenna ei olekaan luentoja, joten päivällä kerkeää tekemään hommia ja käymään salilla. Iltapäivästä mennään luultavasti käymään Halberstadtissa ostamassa synttärilahja yhdelle tyypille ja illalla on tietokilpailu englanniksi baarissa. Ensi viikolla on myös keskiviikkona baarikierros Halberstadtissa mihin luultavasti menen kun siellä joka tapauksessa on illalla luento, viikonloppuna ollaan taas suunniteltu kokoontumista ruuanlaiton parissa. Enivei, oivottavasti ensi viikko on vähän vähemmän outo, ja onnistuneempi :D

Iloista kevättä!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012