Patikassa

Heissan!

Patikoimassa käytiin tänään vähän hiukahkon lumisessa ja sumuisessa säässä, Brocken-vuorella. Itehän marssin tottakai ihan etupäässä ja hienki sai viimeisellä osuudella kivasti pintaan. Saatiin hienot diplomit ja vielä yrttisnapsit päälle tämän suorituksen ansiosta.

Reitin varrelta maisemat

No se oli joku 1140m mutta en ottanu siitä virallisesta kivenmurikasta kuvaa kun otettiin siinä yhteiskuva

Tämmösellä höyryjunalla mentiin sit takasin alas. Kesti aika hiton pitkään


Yleisiä fiiliksiä

Porukka on pääosin mukavaa, joskus venäläiset ja muut sen hallitsevat puhuu aika lailla keskenään vaan venäjää, mutta ihan kivoja nekin kai on :D. Nyt on muodostunu porukka oikeestaan puolalaisten, espanjalaisten, miun, yhen unkarilaisen ja välillä myös yhen ukrainalaisen ja latvialaisen kesken. Mutta esim. eilenn hengattiin aika isolla porukalla, jossa oli myös toinen suomalainen, venäläisiä, toinen unkarilainen ja britti. Oon yrittäny jutustella myös muitten kanssa, esim. yhen venäläisen kanssa joka opiskeleee Suomessa ja joka ei asu täällä asuntolassa, ja yhen venäläisen joka ei puhu venäjää vaan pelkästään saksaa.

Asun siis latvialaisen, puolalaisen ja venäläisen tytön kanssa samassa asunnossa. Huoneet on isot ja muutki tilat ihan tilavat. Kaks vessaa, missä toisessa suihku. Keittolevy, tiskiallas, pieni alakaapin kokonen jääkaappi, mikro. Uunia eikä myöskään tittidii imuria täällä ei oo, se täytyy miun hakee jostain mystisestä komerosta. Miulla on ainoona täällä kokolattiamatto huoneessa, joten millään perusharjalla on vähän paha siivoilla... :D Pyykkituvassa on maksulliset pesukoneet ja kuivuri.

Koulu vaikuttaa tosi kivalta myös, tosin kaikki opettajien näköset henkilöt joita on siellä nähny on näyttäny aika tiukoilta professooreilta. Täytyy kuulemma olla tunneilla aktiivinen ja ottaa kontaktia opettajiin, niin meille neuvottiin. Sitäki vois siis täällä harjotella, ei oo kovin aktiivista yleensä meidän tunneilla :P.

Huomenissa meillä on koko päivä SAKSAA ja tasotestin tapanen varmaan luvassa, ja pitäis myös saada kurssit valikoitua ja laittaa lukujärjestys mallilleen.

Saa nähdä millon kirjottelen seuraavan kerran, mutta hyvää alkavaa viikkoa! Tässä hyvä biisi ja hieno video!



Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012