Hämmentäviä kohtaamisia



Moikka!

Tää viikko on ollu vähän vähemmän tapahtumarikas, jos niin nyt voi ees sanoa. On kuitenki ollu ihan reippaasti äksöniä näinäkin seitsemänä päivänä. Maanantai alkoi yhden tytön 18-vuotissynttäreillä, kyllä: jotkut on kerenny yliopiston toiselle vuodelle ennen kahdeksattatoista syntymäpäiväänsä... Kuulemma aloittavat koulun vuoden pari normaalia aikaisemmin Ukrainassa. Ostettiin porukalla pari kakkua kynttilöineen, kukka lahjaksi, likööriä ja ilmapalloja. Toinenkin porukka oli hankkinu kakun ja tuli kitaroiden säestyksellä laulaen sisään tupaan :D Oli kyllä hauskaa ja pöytä täynnä herkkuja, aijai. Sieltä osa lähti sitten opiskelijabaarin vesipiippuiltaan. (No oikeestaan ne ketkä ei venäjää puhu haha) Paikka meni yllätys yllätys joskus yhdeltä kiinni, joten piti taas löytää paikka odotella ekaa bussia. Onneksi yhdellä vaihtarilla on kämppä ihan siinä baarin vieressä, joten mentiin sinne sitten porukalla jatkamaan iltaa.

Synttärikattaus vaiheessa


Tiistaina taas freesinä kahden tunnin unilla kahdeksaan luennolle, joka kaiken lisäksi vielä kokonaan saksaksi. Onneksi ei tarvinnut paljon puhua niin aivot ei joutunu liialle rasitukselle. Sitten vielä toinen tunti perään ja syömään ja kotia. Loppupäivä meni koneella jumittaessa, väsymystä vastaan taistellessa. Illalla oli ihanaa päästä nukkumaan :D. Keskiviikkona olin koululla kahdeksasta viiteen, ja illalla oli taas vuorossa juhlintaa. Koulun ruokalassa oli uusille opiskelijoille järjestetty pippalot. Osanotto vaihtareitten puolelta ei ollu kovin kummonen, eka mentiin vaan minä ja pari muuta, mutta koska paikka oli ihan tyhjä, mentiin yhden TODELLA oudon tyypin luo. Se outous ei vielä siinä vaiheessa ollu niin intensiivistä, mutta huh huh. Se tyyppi vaan lyöttäyty meijän seuraan jossain kohtaa ja nyt ei jätä rauhaan, kysyy ihme kysymyksiä, on tosi outo muutenki. Ahaha. Mentiin sieltä koulun partyista sitten jossain vaiheessa sinne opiskelijabaariin (oli jo liittyny muitaki vaihtareita joukkoon) ja oltiin siellä vähän aikaa. Jouduttiin tekemään pakosuunnitelma sen tyypin takia, koska ei haluttu että se tulee meidän kanssa sen yhden vaihtarin kämpille. Eka pari meistä meni 'vessaan', sitten pari muuta seuras perässä. Mentiin siis ulos ja odotettiin kauhulla tuleeko viimeinen se tyyppi kintereillä. Onneks ei, joten hilpastiin aika nopeaa poies. No tottakai se alko sitten soitella perään ahahah ja soittiki muutaman kerran... Huh huh, ja sitten ku oltiin bussissa takaisin kotiin neljän aikaan, eli noin pari tuntia sen jälkeen kun oltiin lähdetty, nähtiin kuinka se hiton tyyppi oli odottamassa toisella bussipysäkillä!! Onneksi mentiin tavallaan edelliselle pysäkille. M-i-tä h-e-m-m-e-t-t-i-ä!!! Pakko sanoa sille suorat sanat jos se vielä yrittää hakeutua seuraan (ja miksei tulis). Okei tuli taas pieni sepustus siitä illasta :D

Halberstadt


Torstaina ei ollu koulua, joten sai nukkua ihan useemman tunnin. En kyllä muista mitä oisin sillon tehny, joten luultavasti en tehny mitään, he. Perjantainakaan miulla ei mitään ollu, mutta piti tehdä yksi verkkokurssin tehtävä (mikä piti tehdä torstaina krhm). Kävin viemässä myös yhden paketin postiin ja tarkoituksena oli vähän kierrellä keskustassa, mutta oli niin hemmetin kylmä yllättäen että menin vaan kaupan kautta kotiin. Illalla syötiin päivällistä espanjalaisessa ravintolassa (josta yksi espanjalainen sai töitä). Syötiin tapaksia ja jälkiruuaksi churroja, nam nam. Tulee varmaan useamman kerran käytyä kun on tuttuja henkilökunnassa, + ruoka oli hyväää!


Ruskea on siis suklaata. Onneks saatiin vähän mukaan myös ;)


Lauantaikin meni herkuttelun parissa, mentiin Halberstadtiin käymään parin vaihtarin luona ja kokkailtiin niin pakastepitsaa tuunattuna kuin itsetehtyä. Luonnollisestihan en itse tehnyt yhtään mitään :D. Oli herkullista ja jälkiruuaksi vielä suklaakakkua, nam nam. Istuttiin jostain kahdesta lähemmäs seitsemään ja syötiin ahaha. Tänään sitten menin vastapainoksi salille ja tein kunnon reenit. Haastoin itseni ja juoksin huimat 6 minuuttia juoksumatolla vou (toim.huom. oli loppulämppä ja olin jo menny 15 min reipasta kävelyy ;D). Oon ihan ylpee itestäni kuitenki, huomenna sitten 10 ja niin eespäin. Menin sit iltapäivällä sunnuntaikävelylle, mutta oli niin hornainen tuuli ja kylmä muutenki ni se oli sitte vähän lyhyempi kierros.

Tän päivän maisemia, harmi kun ei saa sitä jäätävää tuulta jaettua interneetin välityksellä


Toivottavasti aurinkoisempaa tulevaa pääsiäisviikkoa!


Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012