Mä oon outo jäbä enkä vähempää voi sallia



Moi!

Oon niin koukussa tähän biisiin... The Weeknd on jotain niin synkkää ja syntistä :D.

Hei vaan, aikani olen viettänyt viime päivinä edelleen ulkoilemalla vihdoin hieman aurinkoisemmassa säässä, järven jäällä koiran kanssa tarpoen. Viime viikolla luin loppuun Haruki Murakamin Norwegian Wood- kirjan ja heti perään elokuvan, jotka löytyivät kirjastosta sopivasti kummatkin.

http://www.wildgrounds.com/wp-content/uploads/2010/01/norwood-14.jpg






















Murakamihan on hehkutettu kirjailija ja viimein hänen teoksensa käsiini saaneena voin kyllä yhtyä kehuvaan joukkoon. Tekstissä oli huumoria, vaikka aiheet olivat surullisia ja kohtalot jopa traagisia. Elokuvaa en suosittele katsomaan jos ei ole lukenut kirjaa, en voisi kuvitella tajuavani yhtään mitään tarinasta pelkän elokuvan katsomisella. Tai no, vaikea arvioida kun omaa muistiaan ei voi pyyhkiä. Elokuva kyllä sopi kirjan tyyliin ja sisälsi kauniita kohtauksia. Oman pään muodostama kuvitus oli kuitenkin parempi kuin elokuvan tarjoama :D. 

Tänään pääsin vähän ulkomaailmaan, kävin kampaajalla, kirjastossa ja postissa. Ihanaa oli saada hiukset ja kulmakarvat kuntoon, hiukset leikkasin viimeksi 1. elokuuta ja viime aikoina takkuuntuva ja haarainen tukka on ärsyttänyt kovin. Katselin viime viikolla jo harjoittelujuttuja, huomenna otan itseäni niskasta kiinni ja alan soittelemaan ja laittamaan hakemuksia! Tulee jotain tolkkua tähänkin eloon! Ni ;)

Bai bai!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012