Ei meit maahan oo niitattu kii, ei olla mantereit, ei olla saarii



Hellou!

Kuuntelin eilen ylex:ltä oma lista-ohjelmaa jossa usein tulee vastaan kaikkia vanhoja "ai niin tämmönenki biisi on olemassa!!"- kappaleita ja eilen tuli sitte mm. tää ja oon nyt aikamoisen monta kertaa jo pistäny sen soimaan, ihan huippu! Oon aika lailla jäätäny koko viime viikon, saaden hyvin vähän mitään hyödyllistä aikaan. Alkaa jo pikkuhiljaa mökkihöperyys vaivata ja päin vastoin kun otsikossa, tuntuu että oon niitattuna paikoilleni tilapäisesti. Varsinkin kun Iholla on alkanu ja hemmetti kun niitten pitää näyttää niitä kesämaisemia, New Yorkia ja kesäistä Helsinkiä varsinkin! Yritän itteeni totta kai bongailla jostain taustalta, yksi niistä asuu nimittäin Töölössä missä minäkin vielä viime kesän. Nyt tulee aika paljon katsottua telkkaria, nimittäin huomasin, että Game of Thrones tulee kakkoselta uusintana, jee! Torstaisin tulee viisi jaksoa putkeen, kymmentä vaille kahteen jaksoin viimeksi valvoa kolmen jakson verran, onneksi ne tulee myös pe-ti jakso kerrallaan, joten tänään jatkuu! Toinen aikaa vievä ohjelma on American Idol, mikä onkin ollu hupaisa tänä vuonna Mariahin ja Nickin ansiosta! :D

Muox muox.































Ainiin, luin pari hyvää kirjaa ja nyt oonki ollu ihan hukassa kun en oo päässy kirjastoon. Ensinnäkin Riikka Pulkkisen Vieras, joka tottakai oli Pulkkisen tyyliin tosi hyvä. Oon tykänny eniten kuitenkin Totta- kirjasta. Otinpa ihan lainauksenkin ylös:
"Koska alussa oli pelkkiä sanoja. Alussa oli yksi sana. Eikä sana voi olla yhtä kuin liha. Eikä sana voi olla yhtä kuin todellisuus. Sana on leikkiä ja vapautta ja siihen tulee uskoa, sitä tulee vaalia. Sen vapaudesta tulee taistella, mutta loppujen lopuksi se helisee tyhjyyttään, niin, että voidaan sanoa: pelkkää leikkiä. Johan sen todistavat kaikki ne puheet joita leikin, ironian, sarkasmin, satiirin varjolla levitellään lehdissä, mielipidesivuilla ja verkossa nimimerkeillä jotka kaikuvat sellaisia asioita kuin yksi maa, yksi kansa, yksi kieli, yksi uskonto. Leikkiä. Ei todellisuutta."
 Toinen kirja oli David Nichollsin Kaikki peliin. Nichollsin tunnetuin kirjahan on Sinä päivänä, joka pitäisikin lukea. Elokuva ainakin oli hyvä. Kaikki peliin oli hauska, naurahdin pari kertaa ihan ääneenkin. Siitäkin oli pari kohtaa, mutta unohdin laittaa ylös ennen kuin palautin.

Hajuvesi.
































^^ Toteutunut joululahjatoive! Sain laivalta valita itselleni joululahjan ja sainkin sitten toteutettua toiveeni Acqua di Gioiasta. Lahjapakkauksessa ekstrana tuli myös kaksi vartalovoidetta. Ennen joulua ostin itselleni myös Bruno Marsin uuden levyn. Nyt kun kotona asuessa ei ole mennyt rahaa muuta kuin oikeastaan junalippuihin ja vähän johonkin pieneen (toisaalta kelan tuetkin ovat paussilla tammi- ja helmikuun) niin tuli katseltua vähän nettikauppojen valikoimia kerrankin sillä silmällä, että voisi jotain ostaakin. Nyt sitten odotellaan Lindexin pakettia. Tällainen tilaus lähti:

Aletilaus.


































Tuota raidallista paitaa olin katsellut liikkeessä jo, ja tilasin oikeastaan vain sen takia. 14 euroa alennuksessa, eikä haittaa vaikka nuo kauluksen koristeet oliskin niin last season hetken päästä, pidän sen ihan varmasti puhki! Alennettua kauluspaitaa, alustoppia ja keväiset alushousut mukkaan myös. Tänään jo alle kuukausi Saksan maalle lähtöön jee.

Kivaa viikkoa!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012