On pohjoisessa päivä yksinäinen, autioitui aikaa karu maa

Moi!

Synkkä otsikko niinkin hehkeästä biisistä kuin Suvi Teräsniskan Hei mummosta :D. Suvi Teräsniskan äänin on kyllä oikein makia, mutta tuo biisi on jotenkin samalla todella traaginen että hassu. Liittynee elooni  kuitenkin sen verran, että oon viime aikoina aika tehokkaasti erakoitunu tänne mökkiini perjantaista kauppojen kiertelyä lukuunottamatta. Yksi joululahja löytyi, ja vieläpä niinkin hyvällä tuurilla, että sain paremman lahjan mitä olin suunnitellut budjetilleni. Kodin 1:ssä oli nimittin Iittalan Kastehelmi-astiat plussatarjouksessa.

http://www.iittala.fi/web/Iittalaweb.nsf/fi/tuotteet_syominen_astiasarjat_kastehelmi_kulho_205mm_19_l_omenanvihrea





















Itselleni lähdin etsimään urheiluhousuja, koska täytyi laittaa yhdet kierrätykseen löystyneen vyötärön takia. (Ei ole valitettavasti vartalossa tapahtunut muutoksia, vain housuissa... ;) Stadiumissa tulikin sitten sopiva tarjous vastaan; caprit (löysät, hieman haaremihousutyyliset) ja toppi yhteensä parikymppiä. Onnistuin tietysti roiskimaan kummallekin vaatteelle öljyistä nuudelilientä, kuten myös sängylle (ei oma vaan vuokraan kuuluva...), joten katsotaan pesun jälkeen jäikö pysyviä vammoja. Minä en ole välineurheilija ainakaan salivaatteissa, joten siirrän aina tarpeeksi huonokuntoiset ja epämuodikkaat paidat urheilukäyttöön. Tällä hetkellä käytössä on vähintään 15 vuotta vanhoista nappiverkkareista leikatut sortsit :D.

Tähtönen.
























Itsenäisyyspäivänä kävin päivällä salilla, minkä jälkeen infrapunasaunasta nauttimaan. Mitään jännää en sitten loppupäivänä tehnyt, katsoin juhlista vain kättelyosuuden twitteriä samalla seuraten mikä saikin sen tuntumaan normaalia nopeammalta. Ihan mielettömiä pukuja ei mielestäni tänä vuonna ollut, mutta mieleen jäi ainakin se, että Tuuli Petäjä (se olympiapurjelautailija) näytti tosi kauniilta, Laura Birnillä oli hieno pääkoriste, samoin tykkäsin siitä Sofi Oksasenkin pääkoristelusta, sen Iron Skyn ohjaaja ja vaimonsa oli tyylikkäitä yhdessä, yksi kermanvalkoinen puku, ja ja ja... Cheekki oli käyny vähän solariumissa mutta hienosti istuva puku sillä oli. Niin ja pakko oli bongailla taas se ainoa henkilö jonka tiedän henkilökohtaisesti, eli lukion opettajani.

Keittiö joulukuun yövalossa.

























Eilinen, kuten tämäkin päivä on mennyt tasokkaasti jumittaessa. Niih. Tälläkin hetkellä pitäisi olla lukemassa PR-saksan kokeeseen, tai vaihtoehtoisesti PR-englannin vastaavaan... Ensi viikolla vielä ne siis edessä, + 1 esitys ja muutamia palautetunteja. Niin ja Game of Thrones pitäisi saada luettua tiistaihin mennessä, jäljellä 400 sivua. Kokeet vai kirja, hmmm? :D Tänään jopa pumppiin ja coreen (sali 3 krt tällä viikolla, pakko ensi viikolla vähän tsempata niin ei mene rahat hukkaan!) vielä ja sen jälkeen yrittää jättää kone rauhaan ja keskittyä vaikkapa siihen kirjaan. Nyt vielä hetki saksaa.

Iloista viikonlopun loppua! Tässä yksi viime aikojen addiktiokappaleista, kannattaa katsoa myös video!



Comments

  1. miula on noita vihreitä kastehelmen kulhoja ja sit yks semmone iso lautane :) ne o kivoja !

    ReplyDelete
  2. aattelin eka ostaa semmosen keskikokosen lautasen mut oli onneks kodin ykkösessä tarjous ni sai hienon kulhon :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012