Ei ole hätä ääni jonka kuulet



Moro moro!

Päätin vaihdella vähän ulkoasua blogiin. Ei ole sitä mitä ihan suoranaisesti hain, mutta ehkä sen jaksan sitten jossain vaiheessa vääntää. Toivottavasti ei ole liian sekamelskainen ja häiritsevä tuo tausta. Ainakin tulee vähän kirkkautta pimeyden keskelle. Ylhäällä viimeisimmän American Idolin voittajaa Phillip Phillipsiä ja yksi lempiesityksistäni häneltä. Tämän viikon ainoa tunti koululla on perjantaina, joten oon aikalailla ameebana mennyt tätä viikkoa eteenpäin - tiistaina oli moodlessa online-koe ja maanantaina ruotsin suullinen.

Puijjon tornista.


























Viime viikonloppuna olin siis Kuopiossa käymässä. Matkahan meni leppoisasti ensin neljä tuntia Pasilan asemalla odotellessa... Sen jälkeen se neljän ja puolen tunnin matka junassa ja myöhästystä tuli siihenkin se 20 minuuttia. Oma ennätys rikkoutui tuossa myöhästymisessä. Saa onneksi korvausta puolet lipun hinnasta. Perjantaina olin siis 15.40 sijasta vähän ennen kahdeksaa perillä josta suunnattiin sitten kavereitten kanssa kauppaan ja hakemaan pizzat (omassa tapauksessa rullakebabbia) ja kämpille. Vaihdettiin kuulumisia ja katseltiin sitten Vettä elefanteille- leffa. En varmaan uudelleen katsoisi, mutta hyvin se meni alas kuitenkin, heh.

Hissirunoutta.

















Aamupäivästä lähdettiin sitten Puijon torniin minun vaatimuksestani :D. Pakkohan sitä nyt turistina 
on kaupungin ylpeys käydä kokemassa. "Valitettavasti" ulkotasanteelle ei talvisaikaan päässyt, joten ikkunoitten läpi turvallisesti pääsi vain ihastelemaan Savon maisemia. Oli aika pilvistä, joten upeita maisemakuvia ei saanut, mutta livenä oli ihan kivaa nähdä, että jotain muotoja on jopa tässä Suomen maassakin, he. Ja kauheesti saaria järvessä! Minulle osoiteltiin sitten kaikki tärkeimmät rakennukset ja paikat ja toverini pystyivät hyvin suunnittelemaan ilmasta käsin meille hyvän reitin toisen kämpille.

Kaupungintalo.

























Reippaan parin tunnin ulkoilun jälkeen nautittiin glögiä ja jutusteltiin, ja sen jälkeen kun oltiin kerätty voimia lähdettiin keskustaan katselemaan joululahjoja ynnä muuta. Käytiin Sokoksella ja Carlsonilla ja siihen se sitten jäi :D. Itse aloin tuntemaan oloni hieman kipeäksi kiitos märissä kengissä ja kylmällä asemalla hengailun perjantaina. Olin myös unohtanut henkkarit kotiin, joten ilta menikin sitten television edessä jumittaen. Lähdin sunnuntai-aamuna kahdeksan tarjouslähdöllä ja koomasin tulomatkan, joka menikin melkein aikataulussa (ehkä n. 15 min myöhässä vain). Visiitti oli pikainen ja harmitti vähän kun tuli sitten kipeäksi ja ei ollut niin ehkä mahtavaa seuraa, eikä päässyt  paikallista yöelämääkään tarkastamaan, mutta kivaa oli kumminkin ja oli huippua nähdä kavereitten huudit ja kämpät ynnä muuta!

Lakkasin pilkkukynnet.

























Puolitoista viikkoa syyslukukautta jäljellä! En malta odottaa lomaa. En tiedä onko se vain laiskuutta vai mitä, mutta opinnot ei tällä hetkellä nappaa lähes yhtään. Samalla vaihtokin stressaa aivan todella. Stressiä ei opiskeluista tällä hetkellä juurikaan ole, enemmänkin vallitsee sellainen f this -meininki, mutta vaihto stressaa sen takia, kun en tiedä mitä kursseja voin siellä ottaa ja jos en voikaan ottaa niin monia englanninkielisiä kursseja ja minua ei hyväksytä saksankielisille (saatika sitten se, että en pärjää niillä saksankielisillä...). Toisaalta, vaihtohakuohjelmassa kyseinen koulu kyllä oli suositelluissa kouluissa meidän ohjelmaan, joten eiköhän se jotenkin järjesty. Myh. 

Norjalainen villapaita.

































Tästä tulee ihan järkyttävän kokoinen postaus, mutta tulkoot ;)! Ylhäällä maanantainen asuni kovennutta pakkasta vastaan. Tädiltä saatu aito norjalainen villapaita ♥, perus Zaran farkut ja äitipuolen äidiltä saadut villasukat. Tuossa paidassa on aika järkyttävän kokoiset hihat haban kohdalta, minkä lisäksi ne hihat on liian lyhyetkin,  mutta ihanan lämmin se on ja nostalgisen sinappinen väriltään :).

Jos täällä joku lueskelee niin kommentteja saa laittaa!

Glühweinin- tai glöginlämpöistä ja itsetehdyn piparitaikinan makuista itsenäisyyspäivää huomiselle! Enää viisi vuotta niin saadaan juhlia Suomen satavuotissynttäreitä! :)

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012