Hiljaa piikkejänsä kasvattaa yksinäiset ruusut hiuksillaan

Moikka!

Hyvää isänpäivää! Ite oon laittanu iskälle onnitteluviestin jopa, viime vuonna taisin jopa unohtaa :---D. Kotona meen käymään seuraavan kerran vasta jouluna niin annan sitten vasta isänpäivä-/joululahjan. Kuvitellaan että miun leipoma vadelmapiirakka on isänpäivän kunniaks väännetty. Kävin tänään parin tunnin kävelyllä heti kun nousin ylös, eilisen vietin nimittäin varttia vaille kolmeen nukkumiseen ja sarjojen ym. nettijännittävyyden parissa. Edellisenä yönä kun olin kotona neljän jälkeen. Mitäpä muuta viime viikolla, nooo, torstaina kävin Café Linguassa ja PMMP:n keikalla!! Settilista oli lähes täydellinen, soittivat paljon uuden levyn biisejä ja muutaman vanhan harvinaisuuden, mm. "Se vaikenee joka pelkää" ja "Maria Magdalena", ja "Onko sittenkään hyvä näin". Joku perheenäiti alko juttelemaan miulle kun olin siellä yksin siis, ja selitti ihme juttuja haha.

Oon nyt käyttäny kaikki kymmenen ilmaista vuokrausta koti-tv:stä, ja ne loput meni elokuviin 21 Jump Street, Clueless ja Pretty in Pink. Sen lisäks katoin viime sunnuntaina tai maanantaina myös Source Coden.

http://www.hdwallpapers.in/walls/21_jump_street_movie-HD.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcv90xc10m1rzdht5o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mda4pnqG2c1qc9jhco1_500.jpg
¨http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8o949PPqp1r2w1s9o1_500.png










































































Kaikista voin sanoa että ihan katsomisen arvoisia elokuvia. Pretty in Pink tottakai klassikko ja Clueless myös haha. Ihania high school -leffoja. 21 Jump Street oli ihan hauska ja Source Code aika peruslaatua. Apua, oon jo vähän niinku unohtanu, oon todella huono muistamaan juonia. Siksi varmaan miulla on tapana kattoo semmosia elokuvia jotka oon nähny. Nyt ei tuu mitenkään kauheena tekstiä, joten katsellaan taas huomenna.

Moro!


Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012