Kesäisiä hetkiä

Moi moi!

Heinäkuu ja elokuun alku on menny tällasissa merkeissä.


Toissaviikonloppuna oltiin mökillä ja ilmat oli mitä parhaimmat, ruoka onnistu suurimmalta osin, joten ekan illan tahattomasta savusaunasta ja muutaman tyypin puuttumisesta (meinasin kirjoittaa uupumisesta mutta kuulosti tyhmältä jos ei ajattele murteella) huolimatta oli taas ihan mahtava kokoontuminen.


Sai nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan.


Tähän väliin randomisti uusi teeostos Punnitse ja Säästä- kaupasta. Jos ois varaa kävisin useemminki siellä ostamassa kaikkee kivaa. Ainakin teet taidan kyllä jatkossa käydä sieltä hakemassa. Taustalla uuden kämpän keittiötä.


Tässä on sitä gurmeeta. Hanna tuli kans käymään ja kaikki perusmökkeilyjutut tehtiin, käytiin järvellä, syötiin makkaraa, pelattiin mölkkyä ja saunottiin (sillon jo uuni vähän ilmotteli savusaunataipumuksistaan...)


Aamuaurinko paisto niin nätisti puitten takaa ja tuli kuvaan verhojen välistä.


Viime viikolla alotin työharjottelun, jihuu kun sain paikan vihdoin! Vielä en oo varsinaisia sihteerin tehtäviä tehny vaan ihan semmosta hommaa mistä saan palkkaaki. Osa siis semmosta palkallista puhelintyöskentelyä miulla ja osa sit sekalaisia hommia mitä ne nyt miun pään menoks keksiikään :P. Mukava pieni paikka ja tässä vaiheessa kaikennäkönen työkokemus on vaan plussaa.


Loppuun vielä kesäinen Ukko :D.

Hyvää yötä!

Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012