Ensimmäinen Flow

Helou!

Vaikka vaihto on nyt finito ja tän blogin alkuperänen tarkotus oliki olla vaihtoblogi niin ajattelin kirjotella tänne ihan muutenki, jääpähän muistiin sit mitä oon duunaillu ihan kotosuomessaki ha. Ja onhan tähän kuukauteen, jonka aikana en oo päivittäny, mahtunu kaikkee erityisen mukavaa! Muun muassa perinteinen ja odotettu mökkiviikonloppu kavereitten kanssa, Flow-festarit, hyvän kämpän ja työharjoittelupaikan saaminen, viisaudenhampaiden onnistunut poisto haha ja semmosta.

Sunday_11.8._©_Jussi_Hellsten__MG_3286
http://www.flickr.com/photos/flowfestival/9489952834/in/photostream/#

En oo paljon kuunnellu Grimesiä mutta halusin silti kovasti keikalle ja olihan se aika outoa meininkiä mutta iski kyllä kovin!

flowsunday_pt1_JOEL_4
http://www.flickr.com/photos/flowfestival/9485849865/

Flavor Flaveeeeeeeeee! Legendaarinen Public Enemy oli kyllä kova 26 vuoden jälkeenkin.

Saturday_10.8._©_Jussi_Hellsten_MAIN_STAGE
http://www.flickr.com/photos/flowfestival/9483025499/
Suvilahti on aika cool.

Of Monsters And Men ja olivat niin islantilaisia kyllä.

Perjataina töitten jälkeen suunnistin kohti Suvilahtea ensimmäistä kertaa. Sitten alueelle päästyä olin ihan hukassa kun en muistanu enää mitään missä ois talkoolaisille joku paikka, mistä saisin ruokaliput, missä miun täytyy odottaa työvuoron alussa, missä on kaikki paikat ja niin edelleen. No, odottelin sit "rauhassa" eli kauheessa stressissä että työvuoro koittaa, kerkesin nähä siinä Noah Kinin keikan. Olin siivoomassa ja pääsin sit siivoomaan pääalueen alueelle ja näin Kendrick Lamarin ja Alicia Keysin melkein normisti siinä työn lomassa et ei mikään hassunpi työvuoro! Lauantaina oli vapaapäivä ja käytin sen pitkälle nukkumiseen ja jäätämiseen kotona, en millään ois jaksanu raahautuu ulos:D Mut sit harmitti ku näin Sarah Kiven keikasta vaan lopusta pari biisii ja se oli tosi hyvä. No, jos menis ihan omalle keikalleen syksyn piristykseks. Karri Koira ja Ruudolf oli seuraavaks ja oli kyllä hauska keikka. Sit suomilinjalla jatkuu, Samae Koskinen. Niin ja Jonnaaki olin jossai välissä kattomassa vähän, lapsuuden lemppari. Näin myös jotain hollantilaista bändiä ja sit olin jossai soul-keikalla ja viimeseks DJPP Allstars. Lähin kotia ajoissa, koska sunnuntaina alko vuoro klo 7 aamulla, olin siivoomassa mm. päälavan bäkkäriä uuuuu ;D. Vuoron jälkeen sit ihan normisti festaroimaan, katoin Ricky Tick Big Bandia, Public Enemya, Kompostisoundia kera Reinon ja sit Raappanan, ja jäin myös jtn. reggaeartistia vielä kattomaan. Sit vikana Grimes. Pelkäsin että saan hipsteriyliannostuksen viikonlopun aikana, mutta viisaasti valitsin missä pyörin niin loppujen lopuksi viikonloppu oli ihan superjees. Voisin antaa talkoojutuista vähän palautetta tosin... Ja haloo ihmiset NE KORVATULPAT KORVIIN! Varsinkin LAPSILLE! Ite en nykyään missään nimessä ole missään konserteissa tai festareilla korvatulpitta (ok Beyoncéssa olin koska oltiin periaatteessa kaukana) enkä kuuntele nappikuulokkeilla kaupungilla. Pitäs hankkii kunnon melunestokuulokkeet.

Ok tää oli siis flow-postaus ja kirjottelen varmaan muista kesäkuulumisista ihan tässä tänä iltana. Tän viikonlopun teema on että "teen mitä huvittaa paitsi kämppä pitää saada järjestykseen ja lenkillä pitää käydä" :D.

Rentoa lauantaita!


Comments

Popular posts from this blog

Filippiinit 1

Kraków

02.12.2012